Minden kategória
EN
A magas minőség és a kiváló szolgáltatás betartása

Kezdőlap> szolgáltatás

TERVEZÉS ÉS FEJLESZTÉS

Tervezés és fejlesztés

Val vel 25 + év tapasztalat szolgáló több mint 100 országban világszerte, tervezőcsapatunk jól ismeri a különböző piacok és országok igényeit annak érdekében, hogy a modell megfeleljen az Ön piaci résének.

Minden évben legfeljebb 10 millió a K+F területén, például új anyagok, technológiák és berendezések terén. Eddig egy csapatunk van több mint 28 tervező, és több mint 30 technológiai szabadalmat szereztek. Ez az oka annak, hogy megtehetjük évente 1500 új terméket dob ​​piacra.

Ezen kívül, ha bármilyen fényvisszaverő ruházati ötlete van, segítünk ötleteket termékekké alakítani, és személyre szabni a márkastílust.

"Az innováció a vállalat folyamatos vitalitásának forrása. Ki kell tartanunk az innovációt, hogy fenntartható értéket teremtsünk ügyfeleink számára."

– Lock Wu, az SFVEST vezérigazgatója

OEM / ODM

OEM / ODM

Forduljon az SFVEST-hez – nálunk van a legnagyobb gyártási kapacitás a fényvisszaverő ruházat terén.

Az SFVEST prémium OEM/ODM szolgáltatást nyújt, amely segít a márka felépítésében. Személyre szabott szolgáltatásaink széles skálája, fejlett gyártási létesítményeink és tapasztalt csapataink kiemelik Önt a helyi piacon.

Kínában és Mianmarban található négy gyártóbázisunk fejlett gépekkel és szigorú minőség-ellenőrzéssel büszkélkedhet. Így rövid időn belül, garantált minőségben teljesíthetjük megrendelését.

KÜLÖNLEGES SZOLGÁLTATÁSOK E-KERESKEDELEM SZÁMÁRA

Szeretne lenni a következő sikeres márka?

Az SFVEST minőségi termékei és prémium szolgáltatásai kiemelik Önt.